UTAZÁSOK - TESTRE SZABVA

ÖN
KITALÁLJA
MI
ELVISSZÜK
Beauty of Flight

Egyéni utak

 
Sokan szeretik az utazást kizárólag a család, a kedves, vagy kisebb baráti társaság körében tölteni. Számukra örömmel szervezünk teljesen "testre szabott" utakat.
Wedding Car

Nászutak

 
Nincs annál szebb, mint amikor két álom találkozik: életünk legszebb eseménye, az esküvő és egy álomutazás valahol a trópusokon, egzotikus helyeken.

Üzleti utak

 
Minden cég életében szükségessé válik időnként, hogy a világ másik felén esedékes lesz egy üzleti találkozó,  vagy csapatépítő tréning megszervezése.
Rustic Table Setting

Rendezvények

 
Örömmel vállaljuk az Önök Workshopjának, Konferenciájának, Roadshowjának, akár esküvőjének megszervezését is, legyen az itthon, vagy külföldön.
family  playing

Családi nyaralások

Egyeztetve az Ön és családjának elképzelését,  minden részletet figyelembe véve megszervezzük Önöknek a legmegfelelőbb egyéni utazást, nyaralást.
Nurse Taking Notes

Gyógyászati utak

Kösse össze a nyaralást egy gyógyászati, vagy wellness kezeléssel itthon, vagy külföldön és mi megszervezzük az út minden részletét.
Hungarian Parliament by night_1200px.jpg

Magyarország

Magyarország a világ egyik legkülönlegesebb kutlúrájú országa, messze földön híres gyógyvizeiről, folklórjáról, történelméről, borairól, gasztronómiájáról, vendégszeretetéről.
Copyrights
FOGLALJA LE NYARALÁSÁT MOST

THE CRUISE TRAVELLER         A HAJÓS UTAZÓ

Budapest, Hungary

thecruisetraveller.hu@gmail.com

Tel: +36-70-946-7030

Copyright © 2019  

  • Facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now