RÓLUNK

Az iroda pályafutása során először hajós utakra specializálódott, amelyből adódóan olyan együttműködésünk van, amelyet Magyarországon csak cégünk mondhat el (Cruise Lines International Associations UK & Ireland).

Később - a jelentkező igények miatt - az egyéni, távoli, egzotikus helyszínekre történő utazásokat is felvettük a profilba, amely családok, párok utaztatását jelenti. Jelenleg Mind az egyéni szervezésű, mind a csoportos és céges utakkal is foglalkozunk, személyesen ismeretségen alapuló, nagy utazás szervezőkkel kötött együttműködés alapján szervezzük meg az Ön utazását, nyaralását, céges útját, esküvőjét ott, ahol Ön szeretné és amit megálmodott ennek helyszíneként.

5

OK, HOGY VELÜNK UTAZZON

Rólunk mondták

"Mesés nyaralást szerveztek számunkra a Maldív szigeteken - több volt, mint amit vártunk.

A szervezés perfekt volt első perctől az utolsóig, a helyi személyzet barátságos és minden kívánságunkat leste.

Jövőre is veletek megyünk!"

T. Kis

"Trópusi nyaralásra vágytunk a családdal és meg is kaptuk Thaiföldön. Kiváló nyaraló szállodában laktunk, a helyszín remek, trópusi kerttel ölelt hatalmas terület, a villák és szobák első osztályúak voltak.

A programok jól szervezettek, az emberek barátságosak, készségesek. Biztos, hogy legközelebb is veletek utazunk, köszönjük!"

 

F. család

"Esküvőnk a Seychelles szigeteken olyan volt, mint egy álom. A szálloda és a személyzet remek, a programok kiválóak, a szertartás minden perce kiválóan szervezett volt.

Köszönjük Cruise Traveller! "

T. Kádár

FOGLALJA LE NYARALÁSÁT MOST

THE CRUISE TRAVELLER         A HAJÓS UTAZÓ

Budapest, Hungary

thecruisetraveller.hu@gmail.com

Tel: +36-70-946-7030

Copyright © 2019  

  • Facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now